Jeszcze nie posiadam żadnego sprzętu, ale możliwości są
Gietek - ....
Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Gietek - ....
Hej,
1,5 ha lasu, 1,5 ha pola.
Re: Gietek - ....
Witaj w klubie, także jestem taki "małorolny" jak ty i kupiłem w zeszłym roku Kubotę GL23
Pozdr
Petra
Pozdr
Petra
Petra
Kubota GL23
Kubota GL23
- marekspectra
Witaj - my tu wszyscy tacy doniczkowi kułacy
Z jakiego jesteś województwa?
Z jakiego jesteś województwa?
KubotaL22 BF300 kuhnGMD33 EFG145 glebaRS1351 pług2skib sadzarka kopaczka i inne
A dokładniej bo kilku z nas jest własnie z podkarpacia
Doobre! nie słyszałem -doniczkowy kułak - ja zza Buga panie, ziemia u nas pszenno jałowcowa, ale jakie sosny i brzozy rodzi!!
Pozdr
Petra
Pozdr
Petra
Petra
Kubota GL23
Kubota GL23
Farma jest dokładnie 8 km. od Strzyżowa, a na codzień mieszkam w grodzie Kraka
fajnie że jest grupa podkarpacie, może was poodwiedzam żeby zobaczyć jak sprzęty się spisują - planuję kupno traktorka 
O proszę nowy kolega z Podkarpacia i super 
No to zebrała się nam ferajna z Podkarpacia, słabo znam Wasze strony ale już teraz mi się podobają. Mam znajomych w serwisie Fiata w Rzeszowie, fajne chłopaki, spotykamy się nieraz w B.Białej i u nas w centralnej spółce. Kiedyś częściej teraz w dobie internetu,maili coraz rzadziej. W bardzo dawnych czasach spędzałem wakacje z CZSBM-u w Waszych stronach i przez kilka lat pisałem listy takie ze znaczkiem ze znajomymi z Krakowa.Była dziewczyna... cóż daleko , nie przetrwało.
Z takich wakacji pamiętam jeszcze wyprawę na górę ze schroniskiem ?? Przechyba??
Ale tam były jagody!!!
Pozdrawiam bo się roz
Petra
Z takich wakacji pamiętam jeszcze wyprawę na górę ze schroniskiem ?? Przechyba??
Ale tam były jagody!!!
Pozdrawiam bo się roz
Petra
Petra
Kubota GL23
Kubota GL23
- marekspectra
W kupie raźniej...
rzeczywiscie podkarpacie ma tu nadreprezentacje
Zbyszku zaplanuj wypad w Bieszczady w wakacje a przy okazji zajrzysz na nasze RANCZA
i zobaczysz maszynki w akcji. Tereny mamy tu ciekawe i piekne...Szkoda że nie mam już samuraja... pokazałbym Ci takie widoczki... jak z widokówek 
Gitek - masz kilkanascie km do mnie, jak bedziesz chciał poogladac traktor, dopytać, to dawaj smiało.
Gitek - masz kilkanascie km do mnie, jak bedziesz chciał poogladac traktor, dopytać, to dawaj smiało.
KubotaL22 BF300 kuhnGMD33 EFG145 glebaRS1351 pług2skib sadzarka kopaczka i inne