ryba yanmar FX 235
Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
ryba yanmar FX 235
Witam wszystkich jestem Leszek ,mieszkam we wsi Borzykowo .Traktorek zakupiłem we wrześniu 2012 roku w BOSS koło Milicza.Traktorek posiada ładowacz czołowy ,podnośnik do palet,pług dwuskibowy i łuparkę świdrową do drewna.
- Załączniki
-
- t.png (254.48 KiB) Przejrzano 5299 razy
Re: ryba yanmar FX 235
Witaj "Ryba" , jesteś posiadaczem ciągniczka z tego samego "salonu" co moja Kubota, ciekaw jestem Twoich wrażeń po zakupie, miałeś jakieś problemy, jak się spisuje, jaki masz pług do niego bo jestem na etapie poszukiwań ?
Musisz koniecznie go opisać w dziale "nasze traktorki"
Pozdrawiam
Zbyszek
Musisz koniecznie go opisać w dziale "nasze traktorki"
Pozdrawiam
Zbyszek
Petra
Kubota GL23
Kubota GL23
- marekspectra
Witaj ! cieszę sie że do nas dołączyłeś - tym bardziej że masz ciekawy traktorek i TUR - naszej krajowej produkcji. Ładowacze to interesujący temat pewnie paru z nas , a ja już na pewno
bede miał na jego temat pytania 
Jak do nas trafiłeś?
Jak do nas trafiłeś?
KubotaL22 BF300 kuhnGMD33 EFG145 glebaRS1351 pług2skib sadzarka kopaczka i inne
Witam. Trafiłem do was tak przez przypadek bo lubię sobie oglądać różne stronki z traktorkami i tak jakoś się trafiło.Jak by kto miał jakieś pytania do mnie to chętnie odpowiem jeśli będę potrafił.