Witam.Mateusz

Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.

W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.

Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
ChudySzyk

Witam.Mateusz

Post autor: ChudySzyk » 09 gru 2020, 15:50

Witam.
Mateusz Iseki tu185f
Dzieki za przyjęcie :D

Awatar użytkownika
yanmarf17d

Re: Witam.Mateusz

Post autor: yanmarf17d » 09 gru 2020, 17:57

Witaj.
My tutaj wymieniamy się pełnymi informacjami ,ale nie w stylu szybkiego sms-a. Napisz coś więcej o traktorku i co nim obrabiasz/będziesz obrabiał.
Zdzisław - YanmarF17D +kosiarka sadown 120 + miniładowacz+ paleciak + wiertnica +pług jednoskibowy+pług do śniegu+przyczepka +glebogryzarka RSA 130M+kultywator+pielnik+inne
www.youtube.com/channel/UCQPErmTFOB6a_AF-9XMFlcw
www.facebook.com/yanmarmania/

ChudySzyk

Post autor: ChudySzyk » 10 gru 2020, 01:07

No siemanko.
No cóż:Traktorek jak traktorek,nie mam porównania z innymi bo ponieważ to mój pierwszy sprzęt tego typu.
Iseki kupiłem z turem po czym wjechala urzywana angielska kosiarka pielegnacyjna.
Na obecną chwilę myślę japonca doprowadzić do dobrego stanu(wiadomo nie jest to nowy sprzęt,wiele wad nie odkryłem przy kupnie
kupnie).
Co w przyszłości:
-klatka Rops- teren górzysty( jak ktoś ma jakieś zdjęcia " samorubek byłbym wdzieczny)
-plug 2 skiby oraz gleba
-przyczepka oraz rebak
-obciazenie na przód
Oczywiście sukcesywnie i bez spiny 😅

Jak jakieś błędy są to przepraszam,to mój pierwszy post.
Pozdrawiam
Mateusz 😀

Awatar użytkownika
yanmarf17d

Post autor: yanmarf17d » 10 gru 2020, 07:28

Na tematy ROPS, obciążników, pługów itp. znajdziesz wiele informacji w odpowiednich działach. Jak będziesz miał problem ,to pisz o nim ;)
Zdzisław - YanmarF17D +kosiarka sadown 120 + miniładowacz+ paleciak + wiertnica +pług jednoskibowy+pług do śniegu+przyczepka +glebogryzarka RSA 130M+kultywator+pielnik+inne
www.youtube.com/channel/UCQPErmTFOB6a_AF-9XMFlcw
www.facebook.com/yanmarmania/

TadeuszB

Post autor: TadeuszB » 10 gru 2020, 08:59

:D Siemanko.

ODPOWIEDZ