Grzegorz Hinomoto C 174
Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Grzegorz Hinomoto C 174
Witam wszystkich na forum mój traktorek to Hinomoto c174 jestem z niego bardzo zadowolony. Mieszkam koło Krakowa
- amigorm1976
- Kontakt:
Re: Grzegorz Hinomoto C 174
Powitać nowego kolegę. Oby HINOMOTO jak najdłużej przynosił zadowolenie.
- marekspectra
Witamy
Jak długo masz i do czego go używasz?
KubotaL22 BF300 kuhnGMD33 EFG145 glebaRS1351 pług2skib sadzarka kopaczka i inne
Witam mam go od 3 lat pracuje nim przeważnie przy uprawie ziemi radzi sobie nieźle bo jest u nas bardzo twardą i gliniasta ziemia osprzęt to pług 1 skibowy glebogryzarka 145cm kultywator 120cm 9 grubych zębów ,brony i pług do śniegu własnej konstrukcji.
Witamy na forum.
Jak by kolega wrzucił zdjęcia swoich maszyn to było by fajnie.
Szczególnie interesuje mnie kultywator.
Pozdrawiam.
Jak by kolega wrzucił zdjęcia swoich maszyn to było by fajnie.
Szczególnie interesuje mnie kultywator.
Pozdrawiam.
Satoh (Mitsubishi) ST1600
Witam dodam jak tylko zrobię zdjęcia a w jakim rozmiarze można wklejac załączniki