Wszystko zależy od intensyfikacji nasadzeń i sposobu prowadzenia plantacji - można uzyskać wielokrotnie większy plon.
Maliny zbiera się ręcznie, sami zbieraliście czy najmowaliście ludzi?
Jaki jest u was koszt najemnych i jaka robią normę zwykli zbieracze.
Dzery - jeżeli masz w okolicy taki porządny warzywniak lub letników albo inne gospodarstwa agroturystyczne to możesz pójść w warzywa.
Podstawowy bukiet marchewka, pietrucha, por, seler, kapusta wczesna, kalafior, brukselka, ziemniaczki....
po wczesnej kapuście możesz jeszcze w lipcu zrobić pekinkę, brokuła - warzywa dnia krótkiego
Całe pole na krowim oborniku, ale okopowe dopiero w drugim roku po oborniku bo wejdzie śmietka
Zbiory zaczynasz gdy marchewka, pietruszka jest grubości ołówka, a nie czekasz jak każdy chłop do października gdy towaru na full
Ludzie "miastowe" na to idą
Pytanie tylko czy masz czas na taka zabawę.