Moje włości liczą hektar z hakiem, które uprawiam w minimalnym stopniu. Aby to zmienić, jest mi niezbędny pomocnik. No i trafił się Yanek lat trzydzieści, w sam raz do roboty
Cebularz Yanmar F 215
Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Cebularz Yanmar F 215
Czołem Małotraktorzyści! Mam na imię Piotr, mieszkam na Podkarpaciu i jeśli się nie mylę jesteśmy z Markiem sąsiadami ( w sensie sąsiedniej miejscowości
). Jestem pełen uznania dla Was tworzących to forum za chęć dzielenia się swoimi doświadczeniami z takimi choćby jak ja - bez pojęcia w temacie traktorkowym. Ale do rzeczy. Wczoraj przygarnąłem taki oto zabytek techniki: https://photos.app.goo.gl/6QPFJo7wejPyYpLM6
Moje włości liczą hektar z hakiem, które uprawiam w minimalnym stopniu. Aby to zmienić, jest mi niezbędny pomocnik. No i trafił się Yanek lat trzydzieści, w sam raz do roboty
Ostatnio zmieniony 07 gru 2020, 18:03 przez Cebularz, łącznie zmieniany 1 raz.
Yanmar F215, gleba
- Yanmar1820
Re: Cebularz Yanmar F 215
Witaj na forum. Ja też jestem "świerzakiem" z Podkarpacia a mój yanek ma z 40lat
zdjęcie Twojego nie działa 
Yanmar YM1820
Cześć, poprawiłem udostępnianie i mam nadzieję że już dziala.
Yanmar F215, gleba
Witam kolejnego yanka 215!
Cieszy, że coraz więcej ,,zielonych" ( jak i ja) próbuje swoich sił na tak zwanej roli. Ojciec zawsze powtarzał że przyjdą takie ciężkie czasy, że ludzie będą szukać kawałka ziemi by coś posadzić. No i takie mamy myślę zamiary
Cieszy, że coraz więcej ,,zielonych" ( jak i ja) próbuje swoich sił na tak zwanej roli. Ojciec zawsze powtarzał że przyjdą takie ciężkie czasy, że ludzie będą szukać kawałka ziemi by coś posadzić. No i takie mamy myślę zamiary
Yanmar F215, przyczepka kiper 200*150, kosiarka bijak EFGC sanko 125
- yanmarf17d
Jeśli się nie mylę ,to Cebularzami nazywani byli mieszkańcy Iwonicza. Witam na forum.
Zdjęcia nadal niedostępne
Zdjęcia nadal niedostępne
Zdzisław - YanmarF17D +kosiarka sadown 120 + miniładowacz+ paleciak + wiertnica +pług jednoskibowy+pług do śniegu+przyczepka +glebogryzarka RSA 130M+kultywator+pielnik+inne
www.youtube.com/channel/UCQPErmTFOB6a_AF-9XMFlcw
www.facebook.com/yanmarmania/
www.youtube.com/channel/UCQPErmTFOB6a_AF-9XMFlcw
www.facebook.com/yanmarmania/
Witajcie, w rzeczy samej cebularstwo pochodzi z Iwonicza
.
Link poprawiłem, wybaczcie ale wstawiałem po raz pierwszy, a jestem trochę dinozaurem...
Link poprawiłem, wybaczcie ale wstawiałem po raz pierwszy, a jestem trochę dinozaurem...
Yanmar F215, gleba