Ludziska ruszyć dupska z kanapy i pisać co myślicie na ten temat
Ja wiem że się nie chce że to tamto ale panowie każdy znajdzie te pięć dziesięć minut żeby coś napisać także im nas więcej tym lepiej zawsze można rozkręcić jakiś temat nowe działy różne propozycje tak jak marek pisze każdy pomysł jest dobry
Zobaczcie nawet głupia uprawa ziemniaków ale każdy ma jakieś swoje patenty nie którzy np. przed posadzeniem wysypują je w jasne ciepłe miejsce żeby puściły kiełki i wtedy do ziemi inni jeszcze dosypują popiołu z pieca bo niby je chroni od czegoś tam
Także jest wiele ciekawych informacji do zdobycia podzielenia się z innymi
Mnie interesuje np. jak szczepić drzewka jak to zrobić ponieważ mam parę poniemieckich jabłonek gruszek i dają zajebiste owoce no ale z biegiem czasu łamią się już i podejrzewam że z czasem uschną czy umrą bo za Niemca sadzone jeszcze a chciał bym przenieść te owoce na nowe drzewka ale nie mam bladego pojęcia jak to się robi
Dla tego może dobry by był pomysł takich działów różnego rodzaju związanymi z ogrodnictwem sadownictwo i inne bo nie każdy wie wszystko
Panowie wstańcie z kanapy
Pozwolę sobie zacytować
Żądza wiedzy, wspólna wszystkim ludziom jest chorobą, której nie można uleczyć, ponieważ ciekawość wzrasta wraz z wiedzą.