losiacz - Yanmar YM2210D
Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
losiacz - Yanmar YM2210D
Witam, jeszcze nie zakupiłem traktorka ale mam zamiar to zrobić w ciągu najbliższego miesiąca. Ma on mi służyć na plantacji borówki (narazie 3 ha, woj. mazowieckie). Rzędy mam dość wąskie bo 2,5m i pomyślałem sobie że taki traktorek byłby idealny. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
- marekspectra
Re: losiacz
Absolutnie masz rację, taki traktorek jest dla Ciebie idealny. Popatrz jak pracuje Tomek1 w plantacji borówki 
KubotaL22 BF300 kuhnGMD33 EFG145 glebaRS1351 pług2skib sadzarka kopaczka i inne
widziałem właśnie ten filmik i dokładnie do podobnych rzeczy potrzebuję ten traktorek
Tydzień temu stałem się właścicielem Yanmara 2210D. Maszynka pięknie lata z kosiareczką GEO EFGC 125. Traktorek kupiłem od kolegi Piotrka z naszego forum. Maszynka bardzo ładnie wyszykowana wizualnie i mechanicznie. Pozdrawiam.
- Załączniki
-
- yanmarek.JPG (113.35 KiB) Przejrzano 5245 razy