zapomnij o lakierze, to tylko opakowanie, ktore mozna samemu "porzadnie" kiedys zrobic...
naped na 4 lapy, to podstawa przy turze, ja sie niestety sparzylem na tym...
18 KM to juz cos, moj smialo przy 16 daje rade, ten model jest mlodszy i solidniejszy od mojego 1601, mimo to widze ze nie obylo sie bez balastu na tylek... z wlasnego doswiadczenia wiem ze taki sposob mocowania dodatkowych kg to nie najlepszy pomysl na dluzsza mete, ramiona, tulejki, silownik dostaja niepotrzebnie po tylku... ja zmieniam i dorzucam balast na rame / kola...
z ciagniczkami jest tak ze nigdy nie wiesz na co trafisz, mimo ze z wygladu ok, technicznie tez, to nie wiadomo co za rok sie stanie , llub co uszkodzisz... jestem swiezo po ogarnianiu czesci zamiennych do swojego yanmara, i moge tylko powiedziec ze kupilbym drugi raz tylko yanmarka lub kubota... ze wzgledu na dostepnosc czesci... kubot bardzo popularny w niemczech, yanmar drogo ( bardzo drogo ) ale jeszcze sa... w stanach dostaniesz wysztko co chcesz, rozsadne pieniadze ( w europie x 2) , problem tylko w tym ze nie wysylaja do europy, trzeba znalezc sobie kogos tam kto ci ogarnie i wysle do PL...
powiem moze ciekawostke, ale kupilem komplet koncowek wtryskow do ym1601, za ponad 1000 zl... i o ile tesciu ma racje to przeplacilem 900 zl za nie

, od ciapka sa identyczne !!! porownywalismy z godzine...