Witam.
Witam wszystkich użytkowników forum jestem z woj. Świętokrzyskiego. Stałem się posiadaczem Yanmara FX215 + ładowacz czołowy i glebogryzarka. Traktorek jest mi potrzebny hobbystycznie, posiadam 1 hektar aktualnie zaniedbanego pola na razie nie mam planów jak konkretnie zagospodarować ten kawałek ziemi, w chwili obecnej wszystko oczyszczam z chwastów i dzikich drzewek. Traktorek jest mi również potrzebny jako pomocnik na podwórku;), dużo łatwiej jest coś przestawić, nabrać piasku itp. i oczywiście transport drewna;) Idealny gabaryt na moje potrzeby.
Do zakupu przymierzałem się 1 rok. Dużo pomogło mi przeglądanie tego forum, na początku miała być tylko i wyłącznie Kubota: Zl1 205, Saturn X24, któraś GL. Wybór padł na Yanmara z powodu: budżetu, zależało mi na wspomaganiu, w owym czasie nie znalazłem Kuboty w moich realiach finansowych ze wspomaganiem. Ciężko było podjąć decyzję między tymi dwoma markami.
Pozdrawiam
Paweł.
Paweł. Yanmar FX215 (pawelgg)
Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
- amigorm1976
- Kontakt:
Re: Paweł. Yanmar FX215 (pawelgg)
Witamy w gronie.
Ale pamiętaj bez zdjęć się nie liczy.
Ale pamiętaj bez zdjęć się nie liczy.
- marekspectra
Konkret sprzęt - gratuluję. To maszyna do konkretnej roboty. Bedziesz Pan zadowolony
fotki... bez fotek...
fotki... bez fotek...
KubotaL22 BF300 kuhnGMD33 EFG145 glebaRS1351 pług2skib sadzarka kopaczka i inne
Zdjęcia pojawią się jak wszystko złożę. Teraz zdemontowałem sporo rzeczy, więc takiego golasa trochę wstyd wstawić:)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.