Witam wszystkich,
Mam na imię Grzesiek, pochodzę z woj. podkarpackiego.
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem traktorka TZ4K14 - bez doświadczenia.
Traktorek z osprzętem (przyczepa, brony, radła, pług obrotowy) otrzymałem od teścia.
Aktualnie poszukuję kosiarki pielęgnacyjnej, którą chciałbym kupić.
Pozdrawiam
Grzeiek
Grzesiek TZ4K14
Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Re: Grzesiek TZ4K14
Czechosłowacja rośnie w siłę. Witaj. Japończyków nie dogonimy, ale dobrze wiedzieć, że ktoś jeszcze tymi łamańcami coś tam w ziemi dłubie.
-
Adam bez ziemi
Coś kojarzę że ten łamaniem pochodzi z Bałkanów, obecnej Chorwacji a nie Czechosłowacji 
Mylisz się z Jugosławii pochodzi TV (Tomo Vinković)
to inny traktor. Tamten ma korzenie chyba w Italii ale nie jestem pewien!
to inny traktor. Tamten ma korzenie chyba w Italii ale nie jestem pewien!
witam-jak dasz rade to wklej trochę fotek
Postaram się, może po weekendzie.
Ostatnio zmieniony 13 lip 2016, 08:26 przez grecja, łącznie zmieniany 1 raz.