Grzesiek slask

Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.

W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.

Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Disas

Grzesiek slask

Post autor: Disas » 16 cze 2016, 10:17

Witam,
Mam na imię Grzegorz, mieszkam koło Katowic i jestem szczęśliwym posiadaczem Shibaura sl 1643.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
marekspectra

Re: Grzesiek slask

Post autor: marekspectra » 17 cze 2016, 07:39

Witaj, ładny zestaw :) A najważniejsze że jestes z niego zadowolony :) Twój traktorek jest nieco mniej popularny niż inne marki. Podobnie jak moje Hinomoto. Ja jestem mega zadowolony z "Maciusia" i dziś wybrałbym go ponownie. Ale z racji ze to niszowa marka miałem wątpliwości. Jeśli mógłbyś zrobić "prezentacje" swojego traktorka . opowiedzieć coś o nim... być może ktoś inny będzie miał mniej wątpliwości przed zakupem traktorka tej marki. pozdrawiam.
KubotaL22 BF300 kuhnGMD33 EFG145 glebaRS1351 pług2skib sadzarka kopaczka i inne

Awatar użytkownika
emek650

Re: Grzesiek slask

Post autor: emek650 » 17 cze 2016, 12:37

Witaj.
Traktorek bardzo fajny, kupiłeś ją może w Konarach?,wygląda jak ta:
Obrazek

ODPOWIEDZ