Mieco - YANMAR F265D

Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.

W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.

Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Mieco

Mieco - YANMAR F265D

Post autor: Mieco » 04 mar 2016, 01:05

Witam zacne grono posiadaczy niezastąpionych maszyn produkcji Japońskiej i nie tylko, mam na imię Marcin mieszkam w okolicach Przemyśla na Podkarpaciu. Jestem od 5 lat posiadaczem Yanmara F265D, który mi służy dzielnie do dzisiaj bez żadnej awarii.

rolnik małorolny

Re: Mieco - YANMAR F265D

Post autor: rolnik małorolny » 21 mar 2016, 16:56

Witaj. To jesteśmy, myślę że można tak powiedzieć "krajanami".Ja jestem z Rzeszowa. Jakie masz sprzęty? Wrzuć jakieś foty. Pozdrawiam
Maciek

Awatar użytkownika
hazi_k

Post autor: hazi_k » 21 mar 2016, 19:09

Gratuluje sprzętu oraz życzę dalszej udanej eksploatacji Yanmar'a. Pochwal się fotkami swojego traktorka w dziale: "NASZ TRAKTORKI - YANMAR". Napisz do czego go używasz i z jakimi narzędziami go agregatujesz.
Pozdrawiam,
Krzysiek

Yanmar F165 4WD + glebogryzarka Yanmar RSA1305
http://www.malytraktor.pl/forum/viewtop ... f=47&t=921

dirk

Post autor: dirk » 26 mar 2016, 22:54

Witam także kolegę z województwa, w zasadzie z dość bliskiego sąsiedztwa. Ja jestem na etapie przymiarki do jakiegoś sprzęciku - być może też yanmar, lecz na pewno mniejszy. 5-letni staż posiadania bez awarii, to też jakaś rekomendacja :)

ODPOWIEDZ