Yanmar AF18
Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Yanmar AF18
Zbieram informacje i opinie na temat modelu AF18. Zakupiłem taki model w zeszłym roku zamontowany tur na rozdzielaczu 3-sekcyjnym. Pracuje z glebowgryzarka, agregatem polowym sb 125 , rebakiem walcowy , równiarka (kratownica)na tył
Re: Yanmar AF18
Mam problem z dodaniem zdjęć z telefonu w załącznikach . Jak dodać foto
viewtopic.php?f=24&t=339Topgarden pisze:Mam problem z dodaniem zdjęć z telefonu w załącznikach . Jak dodać foto
Tutaj masz całą "epistołę" dot. zamieszczania zdjęć i filmów, łącznie z filmikiem Krzyśka jak to ogarnąć.
Powodzenia
Co jest k..... chociaż zmniejszylem zdjęcie to tak wyskakuje ze plik za duży i nadal nie mogę nic wstawić mam jakąś blokadę czy co
- marekspectra
W chwili obecnej nie ma możliwości dodania załącznika na Forum. Jedynym sposobem dodania zdjęć/filmu ,jest umieszczenie obrazu na zewnętrznym serwerze ( Picassa czy tam inne Gogle plus ) a następnie wklejenie linku na forum .
KubotaL22 BF300 kuhnGMD33 EFG145 glebaRS1351 pług2skib sadzarka kopaczka i inne
praca rebakiem wlasnej produkcji
prace agregatem bs 125
Obróć ten drugi filmik i potem wstaw jeszcze raz,(np. Movie Maker) na przyszłość żeby było łatwiej telefon w poziomie przy nagrywaniu.