Jskubany F20d
Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Re: Jskubany F20d
Witam nowego kolegę na forum.
Widzę że z sąsiedniej gminy, bo ja z okolic Kalwarii, Sułkowic.
Byłeś może swoim samem na "Zlocie esioków" w Sułkowicach?
Widzę że z sąsiedniej gminy, bo ja z okolic Kalwarii, Sułkowic.
Byłeś może swoim samem na "Zlocie esioków" w Sułkowicach?
Satoh (Mitsubishi) ST1600
Wzajemnie Witam! nie byłem na zlocie bo nie wiedziałem a szkoda. 
Jakie masz rozwiązanie z turem ( ładowaczem ) wstaw fotki . Jak spisuje ci się kosiarka .
tura na razie nie używam a kosiarkę Ose kupilem po cenie złomowej wymienilem lozysko na targańcu i super się siekło mam okolo 5h łąk .Yanmarkem idzie jak burza bo wspomaganie,duży skręt i 4 szybkości walka to nie trzeba gonić tak na obrotach jak c330, jeszcze raz rewelacja tego się nie spodziewałlem.